Kuvia kerhojen kokoontumisista

Jämsän Terveyden muistihoitaja Marja-Leena Laakso

MUISTI OLI AIHEENA KERHOSSAMME 3.3.-20

Jämsän Terveyden muistihoitaja Marja-Leena Laakso veti Ahjonsaliin runsaan kuulijajoukon kuulemaan meidän jokaisen muistin hoitamisen tärkeydestä.
Suomessa on todettu noin 200 000 muistisairautta potevaa henkilöä, joka päivä tulee 40 uutta tapausta! Marja-Leena korosti meidän jokaisen oikeutta ja velvollisuutta tehdä ns. huoli-ilmoitus mikäli lähipiirissämme havaitsemme viitteitä muistiongelmasta. Hän totesi, että tämä yhteisöllisyys jota kerhojemme, karaoken, boccian,senioritanssien ja lauluryhmien muodossa harrastamme on mitä parhainta ennaltaehkäisyä! 

"Aivot tykkää samasta kuin sydän."

KERHOSSA 18.2. VIERAILIJANA TERVEYDENHOITAJA VIRPI RAIVONEN JÄMSÄN DIABETESYHDISTYKSESTÄ

Arvaa harmittiko! Vain kaksi numeroa vaille täysi ruudukko! Oikeesti se on vielä aika kaukana täydestä..

HETKIÄ HELMIKUUN EKASTA KERHOSTA 4.2.2020

Bingon pelaaminen tuntuu olevan yksi suosituimpia kerhoaiheita, onneaan kokemaan oli saapunut yli 70 kerholaista! Ja hiukan pelijännitystäkin tuli siinä sivussa Auliksen pyöritellessä ja nostellessa palloja rummusta. Tietysti usean mielestä väärässä järjestyksessä..

Kerho alkoi Kärkkäisen Esan jäseniä notkeuttavalla tuolijumpalla, jonka jälkeen olikin hyvä tarinoida ystävien kesken ja nauttia maistuvat pullakahvit! Kerho päättyi perinteiseen tapaan arpajaisiin. 
Alla muutama kuva kerhosta. Klikkaamalla kuvaa saat sen isommaksi.

LEENA VALKEAJÄRVI KERHOSSAMME 21.1.-20

Leena on tämän kuluvan vaalikauden Jämsän kaupungin Vanhus- ja veteraaniasiain neuvottelukunnan jäsen ja poikkesi kertomassa meille neuvottekunnan toiminnasta.
Neuvottelukunnassa on useiden eläkeläisjärjestöjen edustus, Leena on Jämsänkosken Eläkkeensaajien mandaatilla. Hän toivoi että seuraavalla vaalikaudella edustaja löytyisi meidän Jämsän Eläkkeensaajien joukosta.
Neuvottelukunnan pöytäkirjat löytyvät Jämsän kaupungin sivuilta kohdasta päätöksenteko --> esityslistat ja pöytäkirjat. Kannattaa käydä välillä tutustumassa! 

 

Yleisöä oli vuoden ensimmäisessä kerhossa runsaasti paikalla!
Leena laittoi meidät lopuksi jumppaamaan Matin & Tepon kappaleen tahtiin!