Kerhot 2020

KAUPUNGINJOHTAJA HANNA HELASTE KERHOSSAMME 7.10.2020

Kaupunginjohtajamme oli viimeinen esiintyjä kerhoissamme ennenkuin alkoi korona-tauko kerhotoiminnassa ja kaikessa muussakin toiminnassa sisätiloissa syksyllä 2020.

 

SYKSYN TOISESSA KERHOSSA 16.9.-20 MEILLE KÄVI LUENNOIMASSA KAROLIINA LITJA JÄMSÄN "AITO - HYVÄN OLON" LIIKKEESTÄ

SYKSYN ENSIMMÄINEN KERHO JA SIIRTYNYT KEVÄTKOKOUS 2.9.2020

Maaliskuun alkupäivinä olimme kerhon merkeissä koolla edellisen kerran. Hetki sen tapaamisen jälkeen maailmassa alkoi touhuta virus nimeltään Korona. Se laittoi koko elämämme uuteen asentoon. Jyrkkien rajoitusten piiriin jouduimme erityisesti me, ikäihmiset. Samalla keskeytyi kaikenlainen yhdistys- ja kerhotoiminta.

Keskiviikkona 2.9.-20 aloimme kuitenkin yrittämään uudestaan, vaikka se niin sanottu "toinen aalto" viruksen suhteen väijyy nurkan takana. Pidimme kerhon ja samassa yhteydessä keväältä siirtyneen kevätkokouksemme. Kahvittelimme poikkeuksellisella tavalla, pöydissä oli aina maksimissaan neljä henkilöä hyvillä turvaväleillä ja kahvit + pullat tarjoiltiin pöytiin. Sehän oli suorastaan luksusta! 

MUISTI OLI AIHEENA KERHOSSAMME 3.3.-20

Jämsän Terveyden muistihoitaja Marja-Leena Laakso veti Ahjonsaliin runsaan kuulijajoukon kuulemaan meidän jokaisen muistin hoitamisen tärkeydestä.
Suomessa on todettu noin 200 000 muistisairautta potevaa henkilöä, joka päivä tulee 40 uutta tapausta! Marja-Leena korosti meidän jokaisen oikeutta ja velvollisuutta tehdä ns. huoli-ilmoitus mikäli lähipiirissämme havaitsemme viitteitä muistiongelmasta. Hän totesi, että tämä yhteisöllisyys jota kerhojemme, karaoken, boccian,senioritanssien ja lauluryhmien muodossa harrastamme on mitä parhainta ennaltaehkäisyä! 

"Aivot tykkää samasta kuin sydän."

Jämsän Terveyden muistihoitaja Marja-Leena Laakso

KERHOSSA 18.2. VIERAILIJANA TERVEYDENHOITAJA VIRPI RAIVONEN JÄMSÄN DIABETESYHDISTYKSESTÄ

HETKIÄ HELMIKUUN EKASTA KERHOSTA 4.2.2020, PELATTIIN BINGOA

LEENA VALKEAJÄRVI KERHOSSAMME 21.1.-20

Leena on tämän kuluvan vaalikauden Jämsän kaupungin Vanhus- ja veteraaniasiain neuvottelukunnan jäsen ja poikkesi kertomassa meille neuvottekunnan toiminnasta.
Neuvottelukunnassa on useiden eläkeläisjärjestöjen edustus, Leena on Jämsänkosken Eläkkeensaajien mandaatilla. Hän toivoi että seuraavalla vaalikaudella edustaja löytyisi meidän Jämsän Eläkkeensaajien joukosta.
Neuvottelukunnan pöytäkirjat löytyvät Jämsän kaupungin sivuilta kohdasta päätöksenteko --> esityslistat ja pöytäkirjat. Kannattaa käydä välillä tutustumassa! 

 

Yleisöä oli vuoden ensimmäisessä kerhossa runsaasti paikalla!
Leena laittoi meidät lopuksi jumppaamaan Matin & Tepon kappaleen tahtiin!