Yhdistyksemme naisten oma lauluryhmä "Kipakat" esiintyivät kerhomme aluksi 16.4.2019 laulaen kolme reipasta laulua!
Laulajat vasemmalta: Pirkko Nieminen, Aili Nurmi, Vuokko Mäkelä, Irma Sulin, Riitta Sinisalo, Heli Haapanen, Raija Paajanen ja vetäjä Pirkko Hanhinen.
Naisten tanssiryhmä Säterintien palvelutalossa 4.4.-19. Ryhmän lempinimi on "Hellun kanat" vetäjänsä Leikkaan Helenan mukaan. Naiset vasemmalta: Aili Nurmi, Vuokko Lehtonen, Kaarina Lamberg, Helena Leikas, Kaisa Ekosaari, Linnea Suvanto, Anne Jokinen, Auli Jouhtimäki, Irja Eronen ja Raili Ekman. Kameran takana oli Raija Paajanen.

 

Lauluryhmä "HARMAAT" on Jämsän Eläkkeensaajien harrasteryhmä. Toiminnan tavoite on laulaa ja laulattaa erilaisissa tilaisuuksissa. Painopistealueena vierailut vanhusten luona palvelutaloissa ja sairaalan vuodeosastoilla. Toivomme yhteyden ottoa jos vanhuspalveluyksiköissä haluatte vaihtelua päivän arkeen.
Lauluryhmän vetäjänä Aulis Ilmonen puh. 0407425983 
ilmonena@gmail.com

 


 

Lauluryhmä "Harmaat" Särkisaaressa 8.1.2019 vuoden avaustilaisuudessa. Laulajat vasemmalta: Raimo Leikas, Aulis Ilmonen, Tapio Haukilahti, Antti Leppänen, Markku Kokkonen, Erkki Paajanen, Mauri Vainiomäki, Henrik Järvinen, Pertti Olkkola, Pertti Vuori, Seppo Siik, Juhani Mäkinen, Eero Salonen, Tauno Markki ja Jarmo Nieminen. Kuvasta puuttuvat: Kalle Nieminen sekä Heikki Pantsar
Hallituksen puheenjohtaja katsauksessaan 19.3.-19
Puheenjohtajamme Jukka tenttaa hallituksen puheenjohtajaa.
Sali täyttyi kuulijoista!
Tarkkaavaisia kuulijoita.
Salmisen Leo kertoi meille tulevasta Jämsän Työväenyhdistyksen kuvakirjasta yhdistyksen täyttäessä 120-vuotta

KAUPUNGINHALLITUKSEN PJ. PIRITTA RANTANEN KERHOSSAMME 19.3.

Piritta veti Ahjonsalin lähes täyteen, kuulijoita oli lähemmäs 80! Piritta kävi katsauksessaan läpi polttavan ajankohtaisia kaupunkimme asioita. 

- Jämsän Terveyden kohdalta hän totesi, että voimme olla onnellisia meidän vanhuspalveluiden tilanteesta, emme ole ajautuneet sulkemisiin mitä muualta suomesta olemme saaneet kuulla. 
- Seuranta on laadukasta, mutta myös resursseja vievää, kolmen ihmisen työpanos menee jatkuvasti pelkkään seurantaan.
- Kotihoito saanut parhaan arvosanan K-S:n alueella!
- Huolestuttava seikka meidän terveyspalveluissa on kulupuoli, kulut ovat reilusti enemmän mitä keskimäärin valtakunnassa.

- Hiljan suoritettu kuntalaiskysely toteutui Piritan mielestä hyvin, vastauksia saatiin yli 600 kpl! Hän peräsikin meiltä kuulijoilta, että mitkä ovat ne keinot jotta viestit menisivät päättäjille paremmin?

- Himos ja kylpylä kiinnostivat kuulijoita --> pallo on nyt jossain muualla kuin kaupungilla

- Kyläkoulut ovat taatusti kuuma aihe tulevan kevään päätöksissä. Tosiasia vaan Jämsän kohdalla se, että väkimäärä vähenee huimaa vauhtia sekä sitä kautta myös lasten syntyvyys. Aiemmin on syntynyt yli 200 lasta/vuosi nyt 120 lasta/vuosi.

- Lopun keskustelussa käytiin läpi valtuuston edellisen illan päätöstä voimaan tulevasta hulevesimaksusta, mitä kiinteistöjä se koskee ja mitä ei.

Lopuksi toivotimme Piritalle tsemppiä ja voimia lähestyvien eduskuntavaalien vaalikentille!!

KERHO 22.1.2019

Tällä kertaa kerhossamme vieraili Säästöpankki Sinetin lakimies Leif Eekkinen kertomassa edunvalvonnasta, asiasta joka saattaa olla meille jokaiselle ajankohtainen hetkellä milloin hyvänsä. Edunvalvonta valtuutuksen tekeminen on tärkeää siksi ettei tarvitse kinastella kuka on oikeutettu mitäkin asioita hoitamaan ellei henkilö ole enää itse kykenevä. Mikäli ajaudutaan erimielisyyksiin edunvalvonnasta, niin viime kädessä ratkaisun tekee käräjäoikeus.

Mielenkiintoinen aihe näin ikäihmisen näkökulmasta veti Ahjonsalin kuulijoita täyteen!

Säästöpankki Sinetin lakimies Leif Eekkinen
Ahjonsali alkoi hyvissä ajoin täyttymään viimeistä jakkaraa myöten..
Taisi olla ennätysmäärä kerholaisia paikalla.
Lakimiestä kuunneltiin herkällä korvalla!
Räsäsen Veikolle ja Maijalle tuli juuri tänä päivänä 58-vuotta täyteen naimisissa oloa! Veikko ja Maija halusivat juhlia sitä näin ystävien kanssa. Onnea heille ja kiitos suklaasta!!