Prahan matkalle ilmoittautuminen päättynyt!

Aika: 17.-21.5.2020

Hei!

Ilmoittautuminen on päättynyt. Matkalle lähdössä 33 henkilöä!

Järjestämme kaupunkimatkan Tsekin pääkaupunkiin Prahaan ensi keväänä, 17. - 21.5.2020.
Prahan kaduilla aistii yli tuhatvuotisen historian kaikkialla kaupungin katukuvassa. Tunnelmallinen kaupunki on kuitenkin kaikkea muuta kuin menneisyytensä vanki, vaikka nykypäivää eletäänkin menneitä aikoja arvostaen.

Alustava matkaohjelma:

Lentoaikataulu /Finnair:
Su 17.5. Helsinki - Praha 09:40 - 10:50 AY1221
To 21.5. Praha - Helsinki 11:35 - 14:45 AY1222

Tarkempi ohjelma perillä on kerrottu liitteessä. Matkan hinta 715 €/hlö 2 hh, 870 €/hlö 1 hh, sisältäen liitteessä mainitut matkaan sisältyvät opastukset retkikohteisiin sekä ruokailut. Keskiviikkona 20.5 mahdollisuus osallistua lisämaksulliselle koko päivän retkelle Karlovy Varyn kylpyläkaupunkiin. Retken hinta 65 €/hlö edellyttää 30 osallistujaa.

Hotellimme on: Theatrino ***+. Matka hotellista ydinkeskustaan taittuu helposti kävellen tai raitovaunuilla. Hotelli on suojeltu rakennus, huoneiden koko ja muoto vaihtelevat hiukan, mutta huoneet ovat tilavia. Huoneissa on suihku tai kylpy, satelliitti-TV, puhelin, hiustenkuivaaja, tallelokero, minibaari ja vedenkeitin. Buffet aamiaiset nautitaan vanhassa, tilavassa teatterisalissa. http://www.hoteltheatrino.cz/

Liitteenä myös OK-matkojen lisä- ja erityisehdot erikoismatkoilla. Kannattaa lukea huolella!

Laitan matkan loppumaksusta, kuljetuksesta lentoasemalle ym. tietoja jokaiselle lähtijälle kotiin lähiaikoina.

HUOM! Praha kuuluu Tsekin tasavaltaan ja siellä on oma rahayksikkö KORUNA. 1 Tsekin koruna on 0,040 euroa (22.1.). Rahan vaihto on helpointa hotellissa. Myös pankkikortilla voi nostaa automaateista. Lähin rahanvaihtopiste FOREX on Jyväskylässä jos haluaa ennakkoon vaihtaa. Myös netistä voi tilata esim Valuutanvaihto.fi.

Vastuullinen matkanjärjestäjä OK-matkat

Matkaterveisin Pertti