Kesäteatteriretki, 12.7. Kanavateatteri

PUOLENTOISTA VUODEN ODOTUKSEN JÄLKEEN PÄÄSIMME IRTI!

Otsikossa mainittu aika siinä kului kun olimme viimeksi isommalla porukalla koolla ja reissun päällä. Nyt meitä oli reissussa mukana 58 henkilöä!
Lähdimme tilausajoliikenne Lampisen bussilla 12.7. sunnuntaina aamupäivällä kohti Laukaata, kohteina perinnekylä Tupaswilla ja Kuusan Nuorisoseuran ylläpitämä Kanavateatteri.
Tupaswillassa meillä oli mainio tunnin mittainen opastettu kierros. Tutustuttiin hirsirakentamiseen sekä vanhojen koneiden ja museoesineiden kokoelmiin ja kierroksen päätteeksi söimme hyvin!

Ruokailun jälkeen siirryttiin 10 minuutin ajomatkan päässä sijaitsevaan Kanavateatteriin missä vietimme parituntisen kesäisen maalaiskomedian, "Korkeuskammoa Kuusniemellä" parissa. Hauskaa oli seurata veijareiden, ihan vain hiukan alkoholisoituneen kanttori Piiparisen ja pomminrakentaja Kylmälehdon edesottamuksia sekä myös kaikkien muiden Kuusniemen "silmäätekevien"! Esityksen väliajalla nautimme hilloisen munkin kera väliaikakahvit.

Kesäisen lämmin kiitos Tupaswillan ja Kanavateatterin väelle esiintyjineen. Kiitos myös bussin kuljettaja Marttilan Jarille sekä retkemme osallistujille!

Alla kuvagalleria sihteeri Pirkon ja matkan vetäjä Pertin kameroista. Klikkaa kuvaa saat sen suuremmaksi. Ole hyvä!

Ryhmämme Tupaswillan päärakennuksen edessä jossa ruokailimme.