Seurakunnan terveiset tilaisuuteemme toi seurakuntapastori, Jämsän alueen pappi Sanna Loimusalo

YHDISTYKSEMME TOIMINTAVUODEN AVAUS 14.1.2020

Jo perinteeksi muodostunut vuoden avauksemme pidettiin tänä vuonna Seurakuntakeskuksessa Särkisaaren leirikeskuksen sijaan joka on remontissa. Jäsenistöä oli paikalla peräti 91 henkilöä! Seurakunnan edustajana oli seurakuntapastori, Jämsän alueen pappi Sanna Loimusalo. Sannan johdolla siunasimme ruuan joka kauniisti katettuna ja tuoksuvana odotti jo pöydässä.
Ruokailun jälkeen ohjelma kulki sujuvasti perinteitä noudattaen. Aluksi kuulimme hiljentyen Sannan sanomaa. Omat, mainiot laulukuoromme Kipakat ja Harmaat olivat vuorossa hänen jälkeen. Kipakat lauloivat kolme kaunista, kaunisäänistä laulua, Harmaat samoin kolme komeaa laulua säestäjänään Luukkasen Jukka. Lisäksi Harmaat laulattivat myös runsaslukuista yleisöä. Ohjelman ja päivän päätteeksi nautimme vielä jälkiruokakahvit.

Lämmin kiitos Niemisen Arjalle + muille keittiössä touhunneille maistuvista tarjottavista, kiitos Sannalle ja kiitos ohjelmien esittäjille ja tietysti runsaslukuiselle yleisölle, erityisesti uusille jäsenille jotka ovat tulleet joukkoomme!

Alla muutamia kuvia tilaisuudestamme. Klikkaamalla kuvaa saat sen isommaksi. Vasemman alareunan nuolella pääset vaihtamaan kuvaa. Olkaa hyvät!

Rajaniemen päärakennus, Pytinki missä saimme nauttia tervetulokahvit, juhlaillalisen sekä aamiaisen.

VAUHDIKKAITA PIKKUJOULUJA VIETIMME VIRROILLA, RAJANIEMEN KURSSI- JA LOMAKESKUKSESSA 10. - 11.12.2019

Pikkujoulut ovat varsin suosittuja tapahtumia jäsenistömme keskuskuudessa, on ne sitten Ahjonsalilla tai Rajaniemessä missä me tälläkin kertaa täytimme sekä bussin että kaikki makuusijat viimeistä paikkaa myöden!

Saimme nauttia Rajaniemen tervetuloa kahvituksesta, makoisista löylyistä saunan lauteilla, tosi maittavasta jouluisesta juhla-illallisesta.
Illalla oli vuorossa ohjelmallinen ilta Sirpa ja Oskari Vaittisen huumorin tahdittamana. Koskettava juhlanumero oli Luukkasen Jukan lauluesitykset. Taisi siinä yleisöstä useallakin silmäkulmat kostua..
Joulupukin vierailun jälkeen illan päätteeksi pistettiin jalalla koreasti, kukin tyylillään tallaten!
Alla oleva kuvakaruselli on matkanvetäjä Pertin kamerasta. 

Lämmin kiitos Rajaniemen henkilökunnalle sekä Pohjolan Matkan kuljettajalle, Heikkilän Titalle!