KEVÄÄN VIIMEINEN YHTEISKÄVELY PUKINVUOREN METSISSÄ 25.5.-21

Tällä erää viimeinen, joka tiistainen kävelylenkki tehtiin jälleen Pukinvuoren haastavissakin maastoissa.
Kävelijöitä riitti talven ja kevään aikana ihan mukavasti. Kävellessä oli ilo kuulla puheen sorina ja pärinä, se osoitti että kuinka tärkeää on edes hetki olla yhdessä ystävien kanssa. Varsinkin näinä haastavina aikoina.
Lämmin kiitos kaikille osallistujille ja hyvää kesää!

NOUSIMME PUKINVUOREN LAAVULLE!

Tiistaiset kävelymme jatkuivat 11.5. Vuorossa oli uusi, osittain haastavakin reitti Pukinvuoren maastoissa.
Lähtöpaikalta oli 350 metriä matkaa Kaipolan Vireen talkooväen vuonna 2020 rakentamille haastaville kuntoportaille. Ylös saakka noustessa pitää jalkaa jaksaa nostaa 158 askelman verran. Hienostihan se sujui, kaikki osallistujat nousivat portaat. Puolimatkassa on hyvä levähdyspaikka jota voi halutessaan hyödyntää ja ihalla avautuvia maisemia! Portaiden rakentamiseen Vire on saanut rahoitusta Jämsän Seudun Osuuspankilta sekä Leader-maaseuturahoituksesta.
Matka jatkui Eevin opastuksella metsän poikki pienempää polkua pitkin Pukinvuoren laavulle. Laavulla oli kiva levähtää ja ihailla näkymää kotikaupunkiimme.
Tauon jälkeen osa palasi tuloreittiä pitkin lähtöpaikalle, osan porukasta kiertäessä koko lenkin Särkijärven osuutta lukuunottamatta. Matkaa kertyi reilut kolme kilometriä.
Sovimme, että vielä toukokuun ajan teemme yhteiset tiistaikävelyt, 18. ja 25.5. samalla reitillä.

TIISTAISET KÄVELYLENKIT JATKUIVAT 20.4.

Ollaan siirrytty jälleen alkuperäiselle lähtöpaikalle Jäähallin parkkipaikalle. 20.4. reipasta kävelyporukkaa oli ihan kiva määrä. Käveltiin kaunista Jämsänjoen rantaa pitkin Kansanopistolle ja takaisin.
Yllätys koitti takaisin tullessa, emäntämme Eila oli keitellyt kahvit ja pyöräyttänyt kakun tarjolle, sihteerikkö Pirkko taikonut maistuvat pikkupullat reippailijoille! Lämmin kiitos molemmille!

TIISTAINA 13.4.-21 KÄVELTIIN NS. VANHAN HAUTAUSMAAN LENKKI

Puheenjohtaja Jukan katse on tulevaisuuteen.. milloin pääsemme normaaliin toimintaan..?
Kevätkokous pidettiin rajoitetulla osallistujajoukolla.
Maskit kasvoilla kävimme keskustelut kokousasioista.

YHDISTYKSEN KEVÄTKOKOUS PIDETTY

Kokous pidettiin 25.3.-21 Ahjonsalilla Korona-rajoitusten puitteissa. Osallistujamäärä rajattiin jotta turvavälit säilyivät riittävinä ja maskit kasvoilla keskusteltiin.

Kevätkokouksen merkittävin tehtävä on luoda katsaus edellisen vuoden tapahtumiin ja toimintaan. Yhdistyksen toiminnasta varsin seikkaperäisen kertomuksen oli laatinut sihteerimme Pirkko. Saatiin myös rahastonhoitaja Merjan selvitys kuinka talous menneenä, varsin poikeuksellisena vuotena oli pysynyt raameissa. Hyvin oli mennyt vaikka perinteisiä tulonlähteitä, arpajaisista ja kahvituksista ei peruuntuneista kerhoista tullukaan.
Eläkkeensajien liittokokous yritetään tänä vuonna pitää Turussa. Yhdistyksemme edustajaksi valittiin puheenjohtajamme Jukka Sinisalo. Kokous aika on kuitenkin muuttunut, alkuperäinen aikataulu kokoukselle oli 9. - 10.6. Kokous avataan järjestävän valiokunnan toimesta 9.6., ja keskeytetään samantien. Kutsutaan koolle kun tulee tietoa turvallisesta järjestämisajankohdasta.
Muissa asioissa keskusteltiin tulevan kesän tapahtumista, edetään rajoitusten mukaan, järjestetään ne retket jotka ovat mahdollisia. Tällä hetkellä varauksia on kesäteatterimatkalle Laukaan Kanavateatterille su 11.7., ja elokuussa Hamina Tattoo -tapahtumaan sekä Pohjolan Matkan "Seilaten syksyyn"-risteilylle 6. - 8.9. (huom! lähtöpäivä aikaistunut!). Haemme myös tuettua ryhmälomaa vuoden 2022 talvelle - kevättalvelle.

Kokousterveisin Pertti

"KOLMEN SILLAN" -KÄVELYLLÄ SÄÄ SUOSI JA REIPPAILIJOITA OLI HYVIN LIIKKEELLÄ!

Mukavasti oli jäsenistömme ottanut kutsun vastaan kävelylenkille. Reippaita, raikkaan syysilman tuoksuista nauttijoita oli yli 30!
Alla muutamia kuvia lenkiltä ja maisemista. Kuvat Niemisen Pirkon ja Ilmosen Auliksen kameroista.

Osa iloisesta kävelyporukasta lähtöpuuhissa!
Vuokko ja Tane karaokeillassa 17.2.2020. Klikkaa kuvaa, saat siitä suuremman.

KARAOKEN HUUMAA!!

Karaokessa laulaminen on saanut toiminnassamme aina vaan isomman suosion. Ilmosen Auliksen ja Niemisen Jarmon vetämissä karaoke-illoissa paikalla on rohkeita laulajia ja lauluista nauttivia kuulijoita illallasta toiseen 20 - 30 välillä!