SYYSKAUDEN AVAUS RISTEILYN MERKEISSÄ M/S RHEA-LAIVALLA 13.8.2019

Lämpimän kesän pikkuhiljaa taittuessa syksyn puolelle kokoonnuimme jälleen yhteen tulevan syyskauden alkajaisiksi. Pohjois-Päijänteen saaristossa meitä oli mukana taas bussilastillinen, 64 reipasta risteilijää. 
Risteilyn lomassa nautimme herkullisen lounaan loistavan hanurimusiikin soidessa taustalla. Taitava hanurin käsittelijä oli Visa Wiren joka yllätti meidät ja kertoi olevansa Jämsän Soimannien johtaja!
Kiitos Visalle, m/s Rhean henkilökunnalle sekä Pohjolan Matkan kuljettalle Savolaiselle Eetulle sekä tietysti koko iloiselle ryhmälle onnistuneesta päivästä!

Alla muutamia kuvia Niemisen Pirkon ja ryhmänvetäjä Pertin kameroista. Klikkaa kuvaa suuremmaksi!

PERINTEISEEN TAPAAN OLIMME MUKANA JÄMSÄN MARKKINOILLA 28.6.2019!

Markkinateltta ja letunpaisto- sekä kahvinkeittovälineet paikoilleen jo varhain aamusta.
Aamukahville ja letuille alkoi markkinakanssa pikkuhiljaa löytää tiensä!
Kävijöitä teltalla oli tasaiseen tahtiin..
Mukava oli rupatella ystävien sekä tuttavien parissa..
Päivä oli aurinkoinen, mutta hiukan tuulinen, letunpaistajat ja kahvikeittäjät kyllä tarkenivat kun markkinaväkeä kävi tasaiseen tahtiin!

EKL:n Keski-Suomen piirin pilkkimestaruuskisat 19.3.2019

Jämsän Eläkkeensaajat olivat Säynätsalossa pidetyissä kisoissa mukana kolme henkisellä joukkueella.

Yhdistysten välisessä joukkuekisassa sijoituttiin sijalle 8. joukkueella: Rauno Pihlanen, Erkki Kukko ja Raija Huttunen. Saalista yhteensä 6128g. Voiton vei Laukaan Eläkkeensaajat, saalista peräti 20812g!

Naisten alle 70-vuotiaiden sarjassa Raija Huttunen oli sijalla 4. (1024g). Voiton vei tässä sarjassa Saarijärven Eläkkeensaajien Merja Kangas (3292g)

Miesten yli 70-vuotiaiden sarjassa Rauno Pihlanen oli sijalla 11. (3068g) ja Erkki Kukko sijalla 18. (2036g). Voittaja oli Arto Kääriäinen Laukaan Eläkkeensaajista, saalista 6356g!